Knudtzonlunden 2013

Korpset holdt sin avslutningskonsert før sommeren i Knudtzonlunden på Frei søndag 9. juni. Stedet ble bygd i 1874 og var opprinnelig et lyststed for en av Kristiansunds største forretningsmenn, klippfiskkongen Nicolay H. Knudtzon III. Lunden ble kjøpt og restaurert av Sparebank1 Nordvest og nyåpnet i anledning bankens 175-års-jubileum i 2012.

Det som var ment å være en utendørskonsert måtte pga dårlig vær flyttes innendørs. Korpset var antrukket i stedets ånd, og flere av stykkene som ble framført ble komponert rundt forrige århundreskifte. Til tross for det dårlige været var lokalet fylt med tilhørere, og vi takker alle for god mottagelse!

Vi takker også alle støttespillere som var med og gjorde forestillingen mulig.

Følgende ble framført (link til YouTube på noen av stykkene):

Kong Haakon VIIs honnørmarsj
Lærkekvidder
Columbine Polka-Mazurka (dans: Maia Dullaert og Simen Strøm)
Champagnegaloppen
Parade of the Tall Ships
On My Own (sang: Hege Yvonne Heggem)
You Raise Me Up (sang: Bjørn Victor Giske)
The Prayer (sang: Hege Yvonne Heggem og Bjørn Victor Giske)

Pga teknisk feil har vi dessverre ingen video av On My Own og You Raise Me Up.

IMG_1735 IMG_1739 IMG_1740 IMG_1741 IMG_1742