Prosjekter 2015/2016

Bjarne Brøndbo, VAMP og Britt-Synnøve Johansen. Vi gleder oss!!

Bjarne Brøndbo
Bjarne Brøndbo
D.D.E.s frontfigur Bjarne Brøndbo er en artist med stort repertoar. Bjarne er mer enn ubestridt førstesanger i D.D.E. og en forfører på teaterscenen. I ledige stunder er han å finne i kirka med “Salmer på ville veier”, på Kulturhus med ”Ingen mjuke fiolina”, på et seminar som foredragsholder eller i festlig anledning som toastmaster.
Kirkelandet Kirke onsdag 14. oktober

Vamp (foto: Haakon Nordvik)

VAMP
Vamp har eksistert i 24 år. De har gitt ut 13 album og blitt belønnet med en rekke hedersbevisninger, blant annet 5 Spellemannspriser og Prøysenprisen. De har oppnådd å selge til gull, platina, dobbel eller trippelplatina på omtrent alle sine utgivelser og har til sammen solgt godt over 1 million plater.
Bratthallen lørdag 14. november

Britt Synnøve Johansen (foto: Dag Knudsen)

 

Britt-Synnøve Johansen
Rogalandsartist bosatt i Stavanger.  Kjent fra musikaler som Les misérables og ikke minst for sine sterke tolkninger av Edith Piafs musikk både fra scene og på cd. Britt-Synnøve skriver egne tekster og jobber også med oversettelser.
Braatthallen mandag 15. februar