Kjære, gode Olav ❤️

Det finnes egentlig ikke ord som kan beskrive godt nok hvor mye du har betydd for oss i Ynglingeforeningens Musikkorps. Gjennom mer enn 70 år som spillende musikant og i nesten alle roller og verv man kan ha i et korps, leder, sekretær, notearkivar, som bærer og sjåfør, snekker og maler, som organisator og talerør utad. Som «psykolog» for slitne styremedlemmer og slagferdig festtaler. Men først og fremst som deg selv, som tok i mot oss første gang vi kom på øving, og alle andre ganger senere, med et stort smil, varme klemmer og en uslitelig, smittende stolthet og glede over hobbyen vi delte. ❤️🎶🎺

Ingen klarte å holde varme i korpshjertene våre som du, og du holdt alltid blikket rettet oppover og framover, mot nye mål, selv når det buttet litt imot for andre av oss. Vi kommer aldri til å glemme din evige optimisme, musikkgleden din og omtanken du hadde for oss i korpset.

Fra alle dine Ynglingenvenner – Takk!

🎶❤️🎶